Obrati pažnju! Ovakva sličica će se prikazati na dnu stranice koja ima više slajdova! Ovaj website pokreće Tobogan platforma na kojoj se dijelovi učitane stranice LISTAJU potezanjem prsta, ili miša na idući SLAJD!
Rekreativna odbojka MORE THAN VOLLEYBALL header jpg
rekreativna odbojka Zagreb plati img

Plati račun za rekreativnu odbojkurekreativna odbojka lopta icon

Rezervirajte svoje mjesto u ekipi tako da uplatu izvršite na naš transakcijski račun Internet bankarstvom ručnim upisom, ili skeniranjem barkoda ili QR koda.

  • IBAN: HR6923600001103109803 (ZABA)
  • Primatelj: MOTION, vl. Mateja Martinić
  • Model: 00
  • Poziv na broj primatelja: 01-OIB
  • Opis plaćanja: MTV za X. mjesec (umjesto X upišite za koji mjesec vršite uplatu.)
  • Iznos: 97 € (SILVER paket) | 77 € (GOLD paket) (ili neki drugi iznos ovisno o aktualnom cjeniku ili popustu)

Barcode:

barkod za plaćanje rekreativne odbojke png

QRcode:

barkod za plaćanje rekreativne odbojke png

Upute:

Nakon skeniranja barkoda, ili QR koda, potrebno je u polje IZNOS upisati cijenu za odabrani paket, u polje POZIV NA BROJ PRIMATELJA dodati OIB, a pod opis plaćanja upisati za koji mjesec se vrši uplata.

Pravo na GOLD paket ostvarujete ako ste prethodni mjesec na vrijeme izvršili uplatu SILVER ili GOLD paketa rekreativne odbojke, ili ako prvi puta postajete član MTV tima (START GOLD paket).

Dospjeće plaćanja je do 25. dana u prethodnom mjesecu. Nakon tog datuma ne garantiramo slobodno mjesto u ekipi, jer pozivamo da nam se pridruže rekreativke na čekanju - nazovite nas da provjerite da li još uvijek možete izvršiti uplatu.

Za višemjesečnu rezervaciju mjesta u ekipi izvršite uplatu na iznos koji ćete dobiti množenjem cijene GOLD paketa s brojem željenih mjeseci.

Za sva pitanja nas slobodno kontaktirajte!

Hvala na povjerenju!

Na posljednjem ste slajdu ove stranice. Trebate više informacija? Pročitajte česta pitanja ili nas slobodno kontaktirajte za pitanja čije odgovore ne možete pronaći na ovom web sjedištu!

icon last slide branching jpg