Obrati pažnju! Ovakva sličica će se prikazati na dnu stranice koja ima više slajdova! Ovaj website pokreće Tobogan platforma na kojoj se dijelovi učitane stranice LISTAJU potezanjem prsta, ili miša na idući SLAJD!
Rekreativna odbojka MORE THAN VOLLEYBALL header jpg
O nama rekreativna odbojka Zagreb leader img

O nama More Than Volleyballrekreativna odbojka lopta icon

Saznajte tko organizira More Than Volleyball rekreativnu odbojku i koje su naše reference!

Sadržaj ove stranice:

  Čitaj dalje!

  O nama rekreativna odbojka Zagreb leader img

  Reference organizatoraRekreativna odbojka lopta icon

  Rekreativnu odbojku More Than Volleyball organiziraju i vode profesionalci s višedesetljetnim iskustvom u području kineziološke edukacije, rekreacije i sporta.

  Mateja Martinić jpgMateja Martinić, prof. je diplomirala na Kineziološkom fakultetu u Zagrebu 2007. i od tada radi u Srednjoj školi Krapina, te kao trenerica u košarkaškom klubu Krapina. Vlasnica je MOTION sporta, te predstojnica odjela za trening i nastavu u PULS 220 centru za kineziološku edukaciju, gdje je i mentorica studentima kineziologije koje obučava za rad u nastavi i treningu.

  S poslovnim rekreativkama igra odbojku od 2015. godine, idejna je začetnica More Than Volleyball programa, te organizatorica MOTION sport rekreativne odbojke.

  Saša Milovuković jpgSaša Milovuković, prof. je diplomirao na Kineziološkom fakultetu u Zagrebu 2004. godine. Tijekom studija je četiri puta nagrađivan za najboljeg studenta na godini, dobitnik je rektorove nagrade, te je bio nostitelj državne stipendije A kategorije za posebno nadarene studente. 2005. je s prof. Martinić utemeljio branšu privatne nastave tjelesne i zdravstvene kulture u Hrvatskoj.

  Doktorand je na Kineziološkom fakultetu u Zagrebu, dobitnik je nagrade za najbolji znanstveni rad iz područja kineziološke edukacije na međunarodnoj konferenciji kineziologa u Zadru i vlasnik PULS 220, centra za kineziološku edukaciju, koji od 2005. provodi vanserijski profesionalnu nastavu TZK, kao i sportske treninge i praktičnu i teorijsku poduku iz 12 sportova za budući kadar u području kineziologije.

  U suradnji s MOTION sportom radi na planiranju, programiranju i organizaciji More Than Volleyball rekreativne odbojke.

  Gotovo 40 god. (kombiniranog) iskustva
  u edukaciji, sportskom treningu
  i sportskoj rekreaciji!

  Motion rekreativna odbojka Zagreb leader img

  Podaci o tvrtciRekreativna odbojka lopta icon

  Nositelj MTV rekreativne odbojke je Motion sportske usluge, vl. Mateja Martinić

  MOTION
  obrt za sportske usluge, vl. Mateja Martinić
  Jarušica 5A, Zagreb

  OIB: 44018164878

  MBO: 98710427

  IBAN: HR6923600001103109803 (ZABA)

  More Than Volleyball treninzi

  Sportska dvorana OŠ Trnjanska
  Trnjanska 99, Zagreb

  Termini treninga:
  Srijeda: 20:00 - 21:30
  Subota: 10:00 - 11:30

  Kontakt: kontakt stranica ➤
  Prijave: stranica prijave ➤

  Prijavi se na odbojku!

  O nama rekreativna odbojka Zagreb leader img

  Misija, vizija ciljevi i zadaciRekreativna odbojka lopta icon

  Kako godine prolaze, tako nam neke druge vrijednosti iskaču u prvi plan...

  Misija, vizija, ciljevi i zadaci, ali u poeziji :-)

  MTV nije samo obična sportska rekreacija, već iskustvo koje nadilazi igru na terenu! To je oaza za poslovne rekreativke srednjih godina iz Zagreba koje su željne oslobađanja od svakodnevnog stresa i napetosti! MTV rekreativna odbojka zagreb misija i vizija bannerOsmislili smo program koji ne samo da će Vas naučiti osnovama odbojke, već će Vam pružiti prostor za opuštanje, regeneraciju i revitalizaciju vašeg i uma i tijela i duha!

  Ovdje, na terenu, svaka poslovna briga gubi na težini. Umjesto toga, postajete svjesni svoje snage, koja nije ograničena na radni stol ili obiteljski dom. Ovdje se povezujete s ljudima koji razumiju Vašu potrebu za rekreacijom i oslobađanjem od stresa, čime stvarate mrežu podrške koja seže izvan terena. Uz MTV rekreativnu odbojku svaki udarac lopte postaje prilika za oslobađanje od napetosti, a svaki skok na mreži prilika za ponovno povezivanje s vlastitim snagama. Ovdje ne brojimo poene, već trenutke relaksacije i osnaživanja! Naš cilj nije samo pobjeđivati na terenu, već pobijediti stres i time Vam vratiti osmijeh na lice. :-)

  Dok Vam znoj kaplje s čela, osjetit ćete kako se svaka napetost i tjeskoba izvlače iz vašeg bića. MTV rekreativna odbojka nije samo igra, već terapija za dušu! U ritmu igre ćete pronaći ravnotežu između poslovnog svijeta i Vaše osobne dobrobiti. Ovdje nije riječ samo o sportskoj aktivnosti; to je investicija u vaše fizičko i mentalno zdravlje! MTV rekreativna odbojka zagreb misija i vizija banner 2Kroz svaki servis, blok ili udarac, osjetit ćete kako se stres razbija poput lomljenog stakla, ostavljajući iza sebe prostor za mir i spokoj. Ovdje se učite slušati svoje tijelo, prilagođavati se promjenama i prihvaćati izazove, ali uvijek s osmijehom! :-)

  Neka svaka lopta koja preleti preko mreže bude podsjetnik na Vašu snagu i odlučnost. Neka svaka pobjeda na terenu bude potvrda Vaše sposobnosti da prevladate izazove i da se podignete iznad stresa. Jer u našem programu rekreativne odbojke Vi ste više od igrača - Vi ste inspiracija, simbol snage i primjer kako živjeti život punim plućima, bez obzira na izazove koji vas okružuju!

  Dođite i pridružite se našoj zajednici poslovnih rekreativki koje su odlučile da zaslužuju više od samo odbojke - zaslužuju More Than Volleyball rekreativnu odobjku!

  Zaigraj odbojku s nama!

  Prijavi se na rekreativnu odbojku leader img

  Prijavi se odmah! na rekreativnu odbojkurekreativna odbojka icon png

  Broj mjesta u ekipi je ograničen. Rezerviraj svoje mjesto na vrijeme!

  MTV rekreativna odbojka jpg DA! Prijavljujem se na rekreativnu odbojku!

  Na posljednjem ste slajdu ove stranice. Trebate više informacija? Pročitajte česta pitanja ili nas slobodno kontaktirajte za pitanja čije odgovore ne možete pronaći na ovom web sjedištu!

  icon last slide branching jpg