Obrati pažnju! Ovakva sličica će se prikazati na dnu stranice koja ima više slajdova! Ovaj website pokreće Tobogan platforma na kojoj se dijelovi učitane stranice LISTAJU potezanjem prsta, ili miša na idući SLAJD!
Rekreativna odbojka MORE THAN VOLLEYBALL header jpg
kontakt u vezi rekreativne odbojke leader img

Kontaktirajte nas u vezi rekreativne odbojke!rekreativna odbojka lopta icon

Ukoliko imate pitanja u vezi MTV rekreativne odbojke za koja odgovore ne možete pronaći na našem web sjedištu, slobodno nas kontaktirajte, rado ćemo vam pomoći, savjetovati vas i odgovoriti na sva otvorena pitanja!

Pročitaj česta pitanja u vezi rekreativne odbojke! ➤

Kontaktirajte nas telefonskim pozivom. Ako niste registrirana rekreativna odbojkašica, molimo Vas da ne šaljete poruke (SMS, iz mobilnih aplikacija, ili emailove), jer pitanja obično nisu toliko jednostavna da bi se odgovaralo preko poruka. Hvala na razumijevanju!

Mateja Martinić jpg Mateja Martinić, prof.
MTV treninzi


☎ +385 (0)95 800 7231
PON-NED 10:00-19:00


Saša Milovuković jpg Saša Milovuković, prof.
MTV administracija


☎ +385 (0)95 220 7857
PON-PET 09:00-17:00


Za pitanja oko održavanja treninga, odabira paketa rekreativne odbojke i provjere ima li slobodnog mjesta u ekipi, kontaktirajte prof. Martinić.

Za administrativna pitanja (prijave, uplate, registracije, računi...) kontaktirajte prof. Milovukovića.

Imajte u vidu da ako nam šaljete email s generičkih email adresa popu onih od Gmail servisa, vjerojatno odgovor nećete dobiti, jer takvi servisi veliki dio legitimnih emailova (koji ne potječu s nekog velikog generičkog servisa) klasificiraju kao junk, te ih brišu.

Čujemo se!

Na posljednjem ste slajdu ove stranice. Trebate više informacija? Pročitajte česta pitanja ili nas slobodno kontaktirajte za pitanja čije odgovore ne možete pronaći na ovom web sjedištu!

icon last slide branching jpg