Obrati pažnju! Ovakva sličica će se prikazati na dnu stranice koja ima više slajdova! Ovaj website pokreće Tobogan platforma na kojoj se dijelovi učitane stranice LISTAJU potezanjem prsta, ili miša na idući SLAJD!
Rekreativna odbojka MORE THAN VOLLEYBALL header jpg
leader račun za rekreativnu odbojku Zagreb img

Preuzmi račun!ZA REKREATIVNU ODOBJKUirekreativna odbojka lopta icon

Poštovanje! Ja sam Datulja Tobogan, virtualna asistentica, sektor data management na Tobogan serveru i spremna sam Vam dostaviti račun za izvršenu uplatu! Pratite moje upute!

Obrazac za preuzimanje računa

Račun preuzmite na temelju dva parametra: unosom OIB-a koji ste ostavili u obrascu prijave i odabirom mjeseca u kojem ste izvršili uplatu za rekreativnu odobjku na naš račun.

Imate problema s preuzimanjem računa? Prije nego nas kontaktirate evo nekoliko napomena koje trebate uzeti u obzir:

Napomene:

Jeste li ispravno upisali OIB? Provjerite. Kao i odabrani mjesec u kojem je izvršena uplata za rekreativnu odbojku.

Ako račun nije dostupan, a uplatu za rekreativnu odobjku ste izvršili na kraju mjeseca, možda je transakcija zaključena u slijedećem mjesecu, pa probajte odabrati slijedeći mjesec.

Imajte u vidu da će Vaš račun biti dostupan u roku od 2 radna dana nakon nama vidljive uplate, pod uvjetom da ste otprije registrirani korisnik i polaznik MTV rekreativne odbojke. Ako ste se tek registrirali, onda će Vaš račun biti dostupan u roku od 2 radna dana od kada ste s mojom sestrom Reginom poslali registracijski obrazac. Ako nakon dva radna dana račun i dalje ne bude dostupan, kontaktirajte nas da vidimo u čemu je problem.

Ako želite testirati moje sposobnosti, izazovite me upisujući u OIB polje redom brojeve od 1 do 10, a za mjesec u kojem je izvršena uplata odaberite studeni.

Nadam se da sam Vam bila na usluzi i uživajte u odbojci!

Datulja Tobogan
Virtualna asistentica
Sektor za data management

Tobogan
POSLOVNA WEB PLATFORMA

Na posljednjem ste slajdu ove stranice. Trebate više informacija? Pročitajte česta pitanja ili nas slobodno kontaktirajte za pitanja čije odgovore ne možete pronaći na ovom web sjedištu!

icon last slide branching jpg