Obrati pažnju! Ovakva sličica će se prikazati na dnu stranice koja ima više slajdova! Ovaj website pokreće Tobogan platforma na kojoj se dijelovi učitane stranice LISTAJU potezanjem prsta, ili miša na idući SLAJD!
Rekreativna odbojka MORE THAN VOLLEYBALL header jpg
rekreativna odbojka zagreb leader img

Česta pitanja O REKREATIVNOJ ODBOJCIirekreativna odbojka lopta icon

Saznajte više informacija o More Than Volleyball rekreativnoj odbojci. Česta pitanja i naše odgovore smo podjelili u tri segmenta:

Rekreativna odbojka banner png

Sadržaj ove stranice:

  Čitaj dalje!

  rekreativna odbojka zagreb leader img

  Česta pitanja o MTV treningurekreativna odbojka lopta icon

  U ovom segmentu pročitajte česta pitanja i naše odgovore općenito o More Than Volleyball programu rekreativne odbojke:

  Nikada nisam trenirala odbojku. Je li MTV rekreativna odbojka za mene?

  Dapače! Da li Vam se kada dogodilo da Vam se dijete vratilo tek nakon nekoliko treninga s treninga kući i reklo da više ne želi trenirati taj sport jer ništa ne zna i da mu/joj je to prekomplicirano? To je standardan propust koji se nerjetko susreće u sportu - posvećivati se samo onima koji znaju, a novake prepustiti same sebi da pohvataju tehniku. Bez brige! Dođite na prva dva probna treninga rekreativne odbojke gratis i provjerite kako radimo. We don't leave anyone behind!

  Trenirala sam odbojku, ali godinama nisam u treningu, nemam nimalo kondicije. Je li MTV rekreativna odbojka za mene?

  Naravno! Kao i s tehnikom, tako i s kondicijskim dijelom treninga we don't leave anyone behind! Svaka vježba je prilagođena napretku pojedine rekreativne odbojkašice.

  Profesionalno sam igrala odbojku i još uvijek se rekreativno natječem, igram ligu, u treningu sam i 100% sam posvećena odbojci! Odbojka je moj život! Je li MTV rekreativna odbojka za mene?

  "Rekreativna odbojka More Than Volleyball u Zagrebu je mjesto vatrene zabave, psihološkog opuštanja, rekreativnog treninga, neobaveznog natjecanja (...) u opušteno kompetitivno rekreativno odbojkaško ozračje!"

  Sjećate se ovog teksta s naslovnice? Cilj nam je da kroz trening odbojke i odbojkašku igru izbacujemo stres iz sebe. Biti 100% u odbojci (obavezni treninzi, utakmice, pripreme, pa makar bilo i rekreativnog tipa) nužno sa sobom donosi i određenu količinu stresa, kojeg mi definitivno pokušavamo izbjeći. Želimo se opustiti! Ako se možete pronaći u tome, onda - da, MTV rekreativna odbojka je za Vas!

  Koliko su teški, naporni i ozbiljni treninzi na MTV rekreativnoj odbojci?

  U nastavku na prethodni odgovor, iako nam je cilj otpuštati iz sebe stres, a ne ga dodatno nabijati, imajte u vidu da "opušteno i bez stresa" NE znači da od Vas ne tražimo određenu dozu ozbiljnosti, reda, rada i discipline za vrijeme rekreativnog odbojkaškog treninga, a pogotovo za vrijeme odbojkaške igre. Naši rekreativni treninzi su ipak vođeni.

  Tražimo od Vas da uložite određeni psihički i fizički napor koji će Vas djelomično izbaciti iz zone komfora, ali koji će izazvati adaptacijske procese na temelju kojih ćete na svakom slijedećem treningu biti sposobniji, jači, bolji i zadovoljniji! Ako niste sigurni je li MTV rekreativna odbojka za Vas, slobodno se registrirajte i dođite na prva dva gratis treninga i bez obaveza provjerite je li ovaj oblik sportske rekreacije za Vas!

  Koliko su velike grupe na rekreativnoj odbojci?

  Jedna grupa broji maksimalno 16 rekreativnih odbojkašica.

  Zašto ciljate na rekreativke 20-50 godina? Ja sam srednjoškolka/studentica/umirovljenica, je li MTV rekrativna odbojka za mene?

  U nastavku na prethodni odgovor, budući da od Vas očekujemo određeni psihički i fizički napor koji će Vas djelomično izbaciti iz zone komfora, očekujemo da populacija djevojaka i žena srednjih godina, željna sportske rekreacije, naviknuta imati fokus i posvetiti se onime čime se bave, te motorički sposobna, ima već kvalitete i osobine kakve očekujemo od MTV rekreativnih odbojkašica. Ako smatrate da ovakav program odbojke u svim njegovim segmentima odgovara baš i Vama - jako nam je drago! Očekujemo vas na odbojci!

  Da li igrate rekreativnu ligu? Da li idete na neke druge odbojkaške turnire?

  Ne. Dosta nam je stresa na poslu, tako da nam ne treba još stresa u pripremama za službena (pa makar bila rekreativna) natjecanja. To ne znači da se samostalno ne možete organizirati i igrati ligu, ali to izlazi izvan plana i programa More Than Volleyball rekreativne odbojke. Ipak, interna natjecanja unutar MTV odbojke itekako potičemo i provodimo!

  Što ako propustim jedan ili više treninga?

  Ništa.

  Moram li redovno dolaziti na treninge? Hoćete li me izbaciti iz ekipe ako nisam redovita?

  Ne. Nema stresa. Ako ste u obavezama i ne možete doći, bez brige, Vaše mjesto je rezervirano dok god ga uredno plaćate. Dominantni cilj ovih treninga je osobni razvoj svake rekreativke, a ne razvoj ekipe. Ipak, bit ćemo Vam zahvalni ako nam javite da neko vrijeme nećete dolaziti na treninge (iako želite imati rezervirano mjesto), kako bi se mi kvalitetnije pripremili za organizaciju treninga.

  Pogledaj i česta pitanja o cijeni i plaćanju!

  rekreativna odbojka zagreb leader img

  Česta pitanja o cijeni i plaćanjurekreativna odbojka lopta icon

  U ovom segmentu pročitajte česta pitanja i naše odgovore o cijeni i plaćanju More Than Volleyball paketa rekreativne odbojke:

  Na koji sve način mogu platiti odabrani paket MTV rekreativne odbojke?

  Plaćanje izvršite transakcijski, Internet bankarstvom, mobilnim bankarstvom, ili nekom drugom metodom virmanskog plaćanja na naš poslovni račun u Zagrebačkoj banci.

  Gdje mogu pronaći podatke za uplatu?

  Podatke za uplatu odabranog paketa rekreativne odbojke pronađite na stranici uputa za plaćanje paketa rekreativne odbojke .

  Mogu li donijeti gotovinu na trening odbojke, tako mi je lakše platiti?

  Ne. Nemamo fiskalnu blagajnu, pa time ne izdajemo fiskalizirane račune. Shodno tome nismo u mogućnosti primati gotovinu, pa Vas molimo da uplatu izvršite transakcijski.

  Mogu li platiti bankovnom karticom?

  Ne. Kartice se također smatraju gotovinskim načinom plaćanja, pa budući da nemamo fiskalnu blagajnu, time nismo u mogućnosti primati kartične (dakle opet gotovinske) uplate.

  Možete li mi izdati račun na ime firme?

  Da. Možemo izdati pojedinačni račun, ili teambuilding račun za cijelu grupu na ime firme koja je izvršila uplatu na naš transakcijski račun. Imajte u vidu da nismo u sustavu PDV-a.

  Mogu li platiti za više mjeseci unaprijed?

  Da. Pomnožite cijenu GOLD paketa s brojem mjeseci i izvršite uplatu na taj iznos.

  Kako mogu rezervirati svoje mjesto u odbojkaškoj ekipi slijedećih X mjeseci?

  Pravovremena i nama vidljiva uplata za uplaćeni broj mjeseci je jedini način rezervacije mjesta u ekipi. Molimo Vas da svaki mjesec do 25. u mjesecu izvršite uplatu za slijedeći mjesec kako bi zadržali svoje mjesto u ekipi. Alternativno, izvršite uplatu za više mjeseci odjednom.

  Što ako ne izvršim uplatu za neki mjesec? Hoćete li me izbaciti iz ekipe?

  Naravno da nećemo. Nikoga nigdje ne izbacujemo! More Than Volleyball nije ni klub ni udruga, ni sekta da nekoga izbacuje, nego usluga. Ali budući da je usluga ograničenog karaktera, ukoliko uplatu ne izvršite do zadanog datuma u mjesecu, smatrat ćemo da ste odustali od nje, ili da Vam treba pauza, pa ćemo ju za slijedeći mjesec ponuditi drugima koji čekaju svoje mjesto u ekipi. Isto tako ćemo ju ponovno ponuditi i Vama ukoliko se oslobodi jedno mjesto u već popunjenoj odbojkaškoj ekipi.

  Do kada trebam izvršiti uplatu za slijedeći mjesec?

  Molimo Vas da uplatu izvršite do 25. u mjesecu za slijedeći mjesec. Budući da je potrebno određeno vrijeme za transakciju među bankama, pogotovo vikendom, bilo bi dobro da uplatu izvršite oko 20. u mjesecu. 26. u mjesecu slažemo ekipu za slijedeći mjesec i ako vidimo da je ostalo slobodno mjesto u ekipi, ponudit ćemo slobodno mjesto rekreativkama koje čekaju otvaranje nove grupe ili čekaju da se oslobodi jedno mjesto kako bi se priključile postojećoj ekipi. Imajte u vidu da se povratkom u MTV ekipu (kada se otvori nova grupa, ili oslobodi jedno mjesto) vraćate na SILVER cjenovni paket.

  Što ako slučajno zaboravim izvršiti uplatu?

  Sve aktivne rekreativke oko 20. u mjesecu obaviještavamo da je vrijeme za rezervacije mjesta u ekipi za slijedeći mjesec. Ako svejedno zaboravite izvršiti uplatu, kontaktirajte nas da provjerite ima li i dalje slobodnog mjesta u ekipi.

  Jesu li prva dva treninga za sve u potpunosti besplatna, ili ima neki skriveni trik?

  Nema skrivenih trikova. Ako niste sigurni je li MTV rekreativna odbojka za Vas, slobodno se registrirajte i dođite na dva probna treninga i ako Vam se ne svidi, nemate nikakvu daljnju obvezu prema nama.

  Mogu li se priljučiti treninzima odmah, da ne čekam početak slijedećeg mjeseca?

  Ako ima slobodnog mjesta - da, možete se priključiti treninzima odmah, a od cijene paketa za to mjesečno razdoblje ćemo Vam oduzeti iznos za termine koje niste iskoristili.

  Pročitaj i ostala česta pitanja o rekreativnoj odbojci!

  rekreativna odbojka zagreb leader img

  Ostala pitanja o rekreativnoj odbojcirekreativna odbojka lopta icon

  U ovom segmentu pročitajte ostala česta pitanja i naše odgovore, koje niste našli na prehodnim slajdovima:

  Imate li teambuilding za firme ponudu rekreativne odbojke u Zagrebu?

  Da. Zatražite nas emailom teambuilding ponudu rekreativne odbojke za firme. U emailu navedite o kojem broju zaposlenica je riječ.

  Da li MTV rekreativnu odbojku održavate samo u Zagrebu?

  Da. Za sada postoji samo MTV rekreativna odbojka Zagreb.

  Je li MTV rekreativna odbojka baš samo za žene, ili mogu doći i muški?

  More Than Volleyball je usluga isključivo za rekreativne odbojkašice. Iako je odbojka zapravo idealan sport za mješovitu muško-žensku igru, trenutni poslovni model koji imamo je usmjeren samo na žene. Za sada nemamo u planu otvarati mušku, ili mještovitu grupu.

  Zašto MTV rekreativna odbojka nije za muške rekreativce koji bi rado dolazili na ovakav odbojkaški program?

  Iako jasno dajemo do znanja da nam nije cilj odmoriti se od muževa i dečkiju, nego dati muževima/dečkima priliku da se odmore od nas, taman posla da nam još tuđi muževi/dečki skaču po dvorani!

  Sada spremni?
  Igrajte s nama odbojku!

  Prijavi se na rekreativnu odbojku leader img

  Prijavi se odmah na rekreativnu odbojku!rekreativna odbojka icon png

  Broj mjesta u ekipi je ograničen. Rezerviraj svoje mjesto na vrijeme!

  MTV rekreativna odbojka jpg DA! Prijavljujem se na rekreativnu odbojku!

  Na posljednjem ste slajdu ove stranice. Trebate više informacija? Pročitajte česta pitanja ili nas slobodno kontaktirajte za pitanja čije odgovore ne možete pronaći na ovom web sjedištu!

  icon last slide branching jpg